Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy Kombi
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy Kombi

Професионалист във всяка област. Никой друг автомобил в този клас не съчетава така перфектно качества като мултифункционалност, гъвкавост и здравина, както Caddy Kombi. Интериорът е изработен от здрави и износоустойчиви материи и предлага възможност за до 7 места за сядане. А в случай, че трябва да превозвате обемисти стоки и материали съвсем лесно може да превърнете своя Caddy в двуместен автомобил с товарно пространство с размер 3,2 куб.м. Дори по-дребни предмети могат да бъдат съхранени лесно и безопасно.

Галерия

Изживейте Caddy Kombi от различни перспективи.

Изживейте Caddy Kombi от различни перспективи.

Продуктов филм

Caddy в действие.

Вижте предимствата на Caddy.

Най-после отново е понеделник. Caddy Kombi впечатлява с множество екстри, които предлагат комфорт: интелигентни мобилни онлайн услуги, които бързо ще ви отведат до следващата среща, висококачествени инфотейнмънт системи, както и отоплителни и климатични инсталации всички те ще се погрижат, вашият работен ден да е още по-приятен.

Car-Net
Радио- и навигационни системи
Мултифункционален- волан и досплей
Отопление и климатични системи
Мобилно свързани

Бъдете винаги добре информирани по време на път.

Caddy Kombi може да бъде оборудван с разнообразни мобилни онлайн услуги. Свържете вашия лекотоварен автомобил със своя смартфон, както и с интернет и така ще  имате достъп до различни приложения и актуална информация за трафика.

 

Модерен инфотейнмънт

Пристигнете до целта добре информирани и отпочинали.

Инфотейнмънт системите на Caddy Kombi ще ви впечатлят с интуитивно управление, отлична мобилна връзка и добър звук, за да бъде денят ви още по-приятен. 

Всестранен талант

Лесна употреба в ежедневието.

Чрез мултифункционалния кожен волан можете удобно да управлявате мултимедийната система, телефона и скоростта на движение. Същевременно, мултифункционалният дисплей визуализира актуална информация като например среден разход на гориво, пробег и още полезни данни. 

Чувствайте се добре

Насладете се на приятна температура в автомобила.

Модерни климатични системи регулират бързо и лесно температурата вътре в автомобила, а в топли дни ще се погрижат за хладен въздух. Предните седалки с подгряване ще се погрижат да се почувствате уютно в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Бързо и безопасно до целта. За Caddy Комби се предлагат новаторски асистиращи системи за водача, които ви подпомагат по пътя до работата или до мястото на следващата среща.

Мултиколизионна спирачка
Въздушни възглавници
Асистент при паркиране
Автоматичен контрол на дистанцията ACC и „Front Assist“
Асистент при потегляне по наклон
Още системи за безопасност
Безопасност

Възползвайте се от иновативната спирачна система.

Мултиколизионната спирачка е част от цялостната система за безопасност и в рамките на възможностите на системата след сблъсък, автоматично намалява скоростта на автомобила до около 10 км/ч, ако водачът не реагира сам. По този начин последващите сблъсъци могат да бъдат избегнати1. Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят удар. Водачът може по всяко време да поеме контрола над автомобила.

1 В рамките на възможностите на системата.

Безопасност на пътя

Насладете се на възможно най-добрата защита.

Въздушните възглавници за водача, пътника до него и страничните въздушни възглавници за главата, които за първи път са включени в обхвата на серийното оборудване, предлагат възможно най-добра защита за пътуващите отпред пасажери при челен и страничен удар. Въздушната възглавница за пътника до водача може да се деактивира с помощта на ключа за автомобила.

Във ваша подкрепа

Улеснява паркирането.

Интелигентните помощни системи при паркиране, които предлага Caddy Kombi ви предупреждават със звуков и оптически сигнал при разпознати препятствия и могат дори да поемат управлението вместо вас.

Спазва дистанция

Вашият интелигентен помощник по време на шофиране.

Опционалният автоматичен контрол на дистанцията ACC автоматично адаптира скоростта към тази на движещия се отпред автомобил и поддържа зададената от водача дистанция. При това зададената скорост не се превишава.

Система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия2.

Системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия разпознава посредством радарна система ситуации, при които дистанцията до движещия се отпред автомобил е твърде малка и помага за скъсяване на спирачния път1. Предупреждава водача визуално и акустично, както и чрез спирачна намеса при разпознати критични ситуации.

1 В рамките на възможностите на системата.
2 До 30 км/ч.

Комфортно

Помага при движение по наклон.

Серийният асистент при потегляне по наклон, предотвратява нежеланото връщане на автомобила назад и осигурява комфортно управление.

Надеждни

Осигуряват превантивна защита.

За да пътувате спокойни, Caddy Kombi предлага практични системи за безопасност, които при необходимост могат да се намесят в помощ на водача и по този начин да сведат до минимум опасностите при шофиране.

Икономичен разход на гориво. Икономичен разход на гориво. Caddy Kombi идва с ново поколение двигатели, които са икономични и безшумни и отговарят на норма за вредни емисии Евро 6. Допълнителни екстри гарантират ефективност и безопасност.

Двигатели - технология
TGI-двигател
Автоматична трансмисия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощен и ефективен

Насладете се на повече мощност и по-нисък разход на гориво.

Всички двигатели са оборудвани серийно с BlueMotion Technology и отговарят на емисионна норма Евро 6.

Безопасно и комфортно

Шофирайте икономично на природен газ.

Caddy TGI BlueMotion е правилният избор за всеки, който иска да пести. Автомобилът се задвижва изключително ефективно, както на природен газ (CNG)1, така и на бензин и при пълен резервоар стартира винаги на метан.

1  Възможни горива са природен газ, био-метан и метан от възобновяема енергия.

Повече ефективност

Насладете се на по-висок комфорт при шофиране.

6-степенната (75 кВт/102 к.с., 110 кВт/150 к.с.) респективно 7-степенната  скоростна кутия (92 кВт/125 к.с.) позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките в оптималния момент към предварително избраната предавка. Резултатът: висок комфорт при шофиране, без прекъсване на подаването на мощност.  Ако желаете можете да сменяте предавките и чрез леко докосване на скоростния лост.

 

Подготвени за всяка ситуация

Оптимално сцепление.

Caddy Kombi със задвижване на четирите колела 4MOTION ще ви служи надеждно по всякакъв терен и в екстремни метеорологични условия.

Бързо и безопасно товарене. Caddy Kombi предлага товарен обем до 4,7 м3 (в изпълнение Maxi Kombi с пакет “Flex Seat PLus”). Усъвършенстваната система за съхранение на вещи улеснява работата ви.

Седалки
Отделения за съхранение на вещи
Контакти
Рейки на покрива
Функционално

Сгъване, накланяне, демонтиране.

Вътрешното пространство на Caddy Kombi е гъвкаво и функционално и позволява оптимално напасване към изискванията на работното ежедневие. Независимо дали ще превозвате до 7 души или ще транспортирате дълги предмети.

Пестящ място

Организирайте вашето ежедневие.

За да може да се концентрирате върху важните неща по време на работа, Caddy Kombi предлага практични отделения за съхранение на вещи с различни размери.  Работни ръкавици, сгъваем метър или кутия за обяд - всички те ще намерят своето място в автомобила. 

Електрическо захранване

Винаги контактен

Caddy Kombi допълнително може да бъде оборудван с няколко контакта - за да може да презареждате устройствата си когато се наложи.

Възможност за транспортиране

Предлага допълнителни възможности за транспортиране.

Рейките се предлагат в черно и сребристо. Те придават по-ексклузивен външен вид на автомобила и са перфектна основа за монтаж на носещи опори или държачи за стълби. Допустимото общо натоварване на рейките е максимум 100 кг.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Информационни материали & следващи стъпки