Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Професионалист във всички области

Доста солиден тип, този Caddy Kombi: Никой друг автомобил в своя клас не обединява така перфектно вариативност и гъвкавост, а едновременно с това е толкова оригинален. Устойчивото на износване вътрешно пространство по желание се разширява от пет на седем местно, но за секунди може да бъде преобразувано в 2-местно с голямо товарно отделение. Така с Caddy Kombi сте оборудвани почти за всяка работа.

Създайте си сами представа за Caddy Kombi

Добре обмислена система за съхранение

Всичко перфектно подредено

Който страда от недостиг на време, не желае да търси дълго. Поради това Caddy Kombi разполага с добре обмислена система за съхранение с различни по големина отделения и рафтове за съхранение. Било то работни ръкавици, кутия за обяд или сгъваем метър - тук всяко нещо има своето място.

Функционален интериор

Такъв, който се адаптира

Познато Ви е: Всяка поръчка е различна. Понякога целият екип е на борда, а понякога необичайно много материал. Поради това Caddy Kombi е толкова гъвкав. За броени секунди се превръща от удобен 5-местен автомобил в пълноценен товарен автомобил.

Високи критерии на безопасност

Чрез безопасността пристигнете сигурно

Безопасността е основен приоритет - било то, че работите на големи височини, или с тежък уред, или в лошо време сте на път в натоварения градски център. Заради това Caddy Kombi е първият в своя клас с въздушни възглавници за водача, пътника до него, странични въздушни възглавници за главата и мултиколизионна спирачка като серийно оборудване. Доверете се на доброто си усещане.

Мобилни онлайн услуги

Да научите веднага, каквото трябва да знаете

Вашата работа е достатъчно натоварваща. Чрез Car-Net App-Connect и Car-Net Guide & Inform пестите време, пари, а понякога и нерви, когато сте информирани например за актуалната пътна обстановка, свободни паркоместа или за изгодни бензиностанции.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Сработва, когато е необходимо

Caddy Kombi с опционално задвижване на всички колела 4MOTION се справя перфектно и по мокри, заснежени, мръсни или неравни пътни настилки. Съединителят за задвижване на четирите колела измества задвижващата сила към колелата с по-добро сцепление за повече устойчивост в завоите и по-прецизно управление. В допълнение, единствен от своя клас Caddy Kombi предлага фабрично постоянно задвижване на всички колела. Още предимства и възможности:

  • В комбинация с мощния турбодизелов двигател 90-кВт/122 к.с. постоянното задвижване на всички колела работи идеално и при режим на движение с ремарке.
  • Съчетанието от двигател 2,0 л (110 кВт/150 к.с.), трансмисия с два съединителя DSG и задвижване на всички колела 4MOTION допълнително увеличава комфорта по време на път.

Премислен до детайл

До седем седящи места. Множество отделения за съхранение. Всичко това с най-високо качество.

Всички екстри

Предлагане на пространството

Назад към прегледа

Предлагане на пространството

Независимо дали целят екип трябва да се качи или да се вземе голямо количество материал, благодарение на гъвкавите седалки и различните товарни решения Caddy е подготвен за всичко.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Прецизни линии, динамична предница и много други запомнящи се детайли: Caddy излъчва компетентност от пръв поглед.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Удобно на път за работа. Без напрежение в края на работния ден. Caddy е убедителен и отвътре чрез изключителното качество на изработката и множеството екстри.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Бъдете добре информирани и по време на път: Най-съвременен инфотеймънт, иновативни онлайн услуги, мултифункционални волани и дисплеи правят това възможно.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Пристигнете удобно до Вашата цел: Модерни асистиращи системи за безопасност и за водача следят случващото се по време на път и могат да предотвратят критични ситуации.

Продуктово видео

Изживейте предимствата при използването на Caddy.

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип