Задвижване на всички колела 4MOTION

Четири печели

Amarok превръща Вашето пътуване в приключение дори и при екстремни условия. Благодарение на перфектната комбинация от шаси и задвижване на всички колела 4MOTION. 

Постоянно задвижване на всички колела 4MOTION

Това 4x4 задвижване със самозаключващ се торсен диференциал е нещо специално в пикап сегмента. То предлага балансирано разпределение 40:60 за всички изисквания онроуд и офроуд. 1 Разгръща цялата си сила и при движение по шосе, като съществено увеличава сцеплението на завои.

Механична блокировка на диференциала

Тя се предлага като допълнение към серийната блокировка на диференциала и осигурява оптимално сцепление към песъчливи и хлъзгави повърхности. При активиране двете задни колела се задвижват с една сила и обороти.

1 Разпределението варира според повърхността.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип