Удоволствие от шофирането

Мощен като почти никой друг. С най-високия въртящ момент в своя клас.

От понеделник до петък в мраз и на полето. През почивните дни в планината и в офроуд парка. Без значение къде Ви отвеждат работата или плановете за свободното време - с двигателя на Amarok пътувате изключително ефикасно по всякакви пътища. Така всяко пътуване е удоволствие:

  • Мощен 6 цилиндров турбодизел двигател 190 kW/258 к.с.
  • 3,0 л обем на двигателя
  • Въртящ момент до 580 Nm
  • Бърза мощност до 22 kW/30 к.с. благодарение на функцията Overboost
  • 8 степенна автоматична скоростна кутия
  • BlueMotion Technology
  • Устройство за регулиране на скоростта

8 степенна автоматична скоростна кутия

Amarok е единственият пикап от своя клас с 8 степенна автоматична скоростна кутия. Тя се предлага за двигател 190 kW/258 к.с. и 150 kW/204 к.с. Докато първата скорост е специално оптимизирана за потегляне с теглич, осмата намалява разхода на гориво чрез ниска скорост на дълъг преход. Също уникално: възможността за комбиниране с постоянното задвижване на всички колела 4MOTION. 

BlueMotion Technology

Серийно всеки Amarok е оборудван с BlueMotion Technology за намаляване на разхода на гориво и емисиите, включително система Старт-Стоп. Вашето предимство: изключително голяма рентабилност

Темпомат

По-спокойно пътуване, по-нисък разход на гориво. Има много причини за използване на темпомат.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип