Товарна площ

Широк. За големи задачи.

Amarok по всяко време е готов за големи работи. Нито един друг пикап не предлага толкова много място между калниците. В него могат да се товарят напречно дори европалета. И във всяко друго отношение товарната му площ е подходяща за всички предизвикателства, за да можете да натоварите бързо.

 • Товарна площ
 • Покритие за товарното отделение от алуминий
 • Покритие на товарното отделение
 • Постелка за товарното отделение
 • Защита на товарния ръб
 • Решетка за задно стъкло
 • Носеща система за товара
 • Осветление на товарната площ
 • Шини с държачи
 • Странични кутии за съхранение
 • Халки за обезопасяване
 • Контакт 12 V

Товарна площ

Точно 1 222 мм е товарната площ на Amarok между калниците. Това е уникално за този клас автомобили и позволява напречно товарене на европалета. При нужда капакът за товарене с капацитет до 200 кг може да се използва за удължаване на товарната площ. Освен това, ако е напълнена догоре, товарната зона осигурява място за 1,28 м³ насипен товар върху основна площ от 2,52 м².

 

Покритие на товарната зона

Специалното покритие, устойчиво на UV лъчи, предлага висока защита от механични и химически следи от употреба.

Осветление на товарната зона

Благодарение на опционалното осветление на товарната площ, което я осветява изцяло, можете да товарите безпроблемно вашия автомобил и когато е тъмно. Допълнително в лампата е интегриран третият стоп.

 

Халки за обезопасяване (без изобр.)

Товарната зона е оборудвана с четири здрави халки за обезопасяване. Две от тях се намират пред калниците, а другите две - зад тях.

 

Контакт 12 V (без изобр.)

От вътрешната страна на лявата страна се намира контакт 12 V.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип