Системи за светлина и видимост

Осветяване на тъмнината

Благодарение на фаровете за мъгла с интегрирани светлини за завой държите пътя под око. Дори и когато рано сутрин се движите по мрачни замръзнали пътища или вечер се връщате вкъщи от бизнес среща.

Фарове за мъгла с интегрирани светлини за завой

Предлаганите по поръчка фарове за мъгла с интегрирани светлини за завой осигуряват оптимална видимост при лошо време. При завиване вътрешният за завоя фар осветява зоната на завоя на автомобила.

Пакет "Светлина и Видимост" (без изобр.)

При дъжд се активират чистачките, а интервалът на чистене се адаптира към количеството дъжд. В допълнение, ако фаровете на автомобилите отзад са твърде ярки, огледалото в купето се затъмнява автоматично. В пакета има и автоматично включване на късите светлини, когато притъмнява, както и функция "Coming home" и "Leaving home".

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип