Системи за отопление и климатични системи

Времето? Няма значение!

В земеделските и горските стопанства се налага шофиране по всяко време. Няма значение дали слънцето безжалостно нагрява кабината на водача до 30 градуса или навън е люта зима. Тук важна е мощността и да разполагаш с правилната система за климатизация и отопление. Те поддържат приятна температура в кабината на водача на вашия Amarok при всякакви атмосферни условия.

Климатична инсталация "Climatronic" с антиалергичен филтър

Системата позволява регулиране на температурата в 2 зони за водача и пасажера, както и ръчна вентилационна функция. В зависимост от слънчевата светлина и външната температура климатичната инсталация подава повече или по-малко охладен въздух. Покритието на антиалергичния филтър задържа както най-фините частици, така и предизвикващи алергии вещества.

Климатична инсталация "Climatic"

Полуавтоматичната климатична инсталация разполага със сензор за вътрешността на автомобила и постоянно изравнява температурата на вътрешността с желаната температура в кабината на водача.

 

Допълнително водно отопление

Доставяното по поръчка допълнително подгряване на антифриза позволява предварително загряване на двигателя и същевременно затопля по-бързо кабината, съответно то се загрява предварително. Модулът за управление е  монтиран в тавана. Разбира се, допълнителното водно ототпление може удобно да се включва и изключва чрез дистанционното управление.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип