Ролбар

Силно присъствие

Amarok не е само ексклузивен пикап. Той е присъствие. Премиум моделът Aventura създава акценти със заострени ръбове, хромирани тръби за праговете и LED входни светлини. Amarok Highline и Amarok Comfortline излъчват по-голяма мъжественост благодарение на множеството блестящи детайли.

Екстериорен пакет Chrome I

Още по-голям блясък на Amarok придават забележителен ролбар от хромирана стоманена двойна тръба, осветление на товарната площ, интегрирано в третия стоп, и две плоски алуминиеви стъпенки.

 

Екстериорен пакет Chrome II (без изобр.) 1

Съответства на пакет Chrome I, но с две елегантни тръби за праговете от благородна стомана с полирана до гланц хромирана оптика, по желание с LED осветление.

 

Екстериорен пакет Chrome "Plus" 1

Пакетът включва хромиран ролбар "Plus" с тръби до задния капак, интегрирано осветление на товарната площ, както и две елегантни тръби за праговете от благородна стомана с полирана до гланц хромирана оптика, по желание с LED осветление.

 

Екстериорен пакет в матово черно 1

Този опционален пакет прави Amarok да изглежда още малко по-мъжествен. Ролбарът 2 от стомана е с диаметър 76 мм и с черно прахово покритие. Забележителният външен вид се допълва от черните тръби за праговете, по желание с LED осветление, неплъзгащи се стъпенки и осветление на товарната площ, интегрирано в третия стоп.

 

Хромирана задна броня

Частично хромираната стоманена броня придава на Amarok висококачествено излъчване. Интегрираното стъпало е много здраво. Това позволява товаренето и разтоварването на товарната площ.

1 Може да удължи срока за доставка.
2 По желание пакетът се предлага и без ролбар

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип