Пътен просвет

Склонен към върхови постижения

Благодарение на увеличения си просвет Amarok се справя дори с екстремни ъгли, наклони и странично движение.

Ъгъл на рампата

Благодарение на увеличения просвет и товара Amarok преодолява рампи с ъгъл от 15,6° до 20,1°.1

1 Стойностите варират според оборудването и двигателя

Ъгъл на изкачване

Amarok може да преодолее 100% наклон. 

Ъгъл на наклон и дълбочина на газене

Максималните ъгли на наклон на Amarok са 29,5° отпред и 18,0° отзад. Преминаването през вода е възможно до дълбочина на газене 500 мм.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип