Покрития за товарното отделение

Всичко е покрито

Вие шофирате по тесни завои, неравни писти и при всяко време? С покритието от здрав материал или хардтоп вашият товар е защитен и не може да падне по време на движение. Вижте кой вариант е най-подходящ за вашите изисквания.

  • Хардтоп
  • Покривало
  • Различни покрития за товарното отделение

Хардтоп комфорт пакет като допълнително оборудване

Предлаганият по желание в цвета на автомобила хардтоп вариант включва заден капак с централно заключване с голяма прозрачна част и газови пружини. Осигурени са достатъчна дневна светлина и свеж въздух в товарното отделение с помощта на овално плъзгащо се стъкло и две странични плъзгащи се стъкла, които могат да се заключват отвътре. Пакетът от уплътнения предпазва отлично товара от прах и дъжд. 

В допълнение има и вариант с още един пакет уплътнения на задния капак, оборудван с амортисьори. Това улеснява товаренето и разтоварването.

Покривало

Предлаганото по желание сребристо затварящо се покритие за товарното отделение предпазва транспортираните стоки от влага, прах и любопитни погледи.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип