Мултифункционален централен дисплей

Всичко под контрол. С един поглед.

Изминати километри, външна температура, среден разход на гориво и цялата информация, която Ви е нужна на път: нашите мултифункционални централни дисплеи събират всичко на едно място. Прегледно и директно в полезрението на водача.

Мултифункционален централен дисплей "Premium"

Благодарение на цветния 3D дисплей с висока резолюция на мултифункционалния централен дисплей "Premium" имате поглед върху всички важни данни и можете да ги извикате изключително лесно чрез анимираното меню.

Мултифункционален централен дисплей "Plus" (без изобр.)

С мултифункционалния централен дисплей "Plus" винаги сте в крак с най-новото. Той ви показва актуална информация като оставащо разстояние, външна температура и среден разход на гориво.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип