Комфорт

Почти твърде хубаво, за да е там

Достигнахте целта си. Но в комфортната кабина на Amarok можете просто да останете да си седите. Той предлага не само най-голямото пространство за краката в своя клас. Позицията на сядане е по-висока от тази в автомобилите от SUV сегмента, но не е по-малко удобна. Освен това с едно натискане на бутона предните седалки ergoComfort се напасват до милиметър към вашите потребности. Почти няма да ви се иска да слезете.

Седалки ergoComfort

Водачът и пасажерът могат да се настъанят удобно на седалките ergoComfort в Amarok Aventura. Наред с електрическата 12-степенна и ръчната 2-степенна настройка, те са отличени със знака за качество AGR за изключителна ергономия.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип