Гласово управление

Речено, управлявано

На непроходим терен е необходима пълна концентрация - и двете ръце на волана. За да можете въпреки това да сменяте станциите, да въвеждате цел в навигационната система или да приемате обаждания, Amarok Ви осигурява модерно гласово управление.

Гласово управление

Управлявайте функциите на телефона, навигацията и аудио системата, без да сваляте ръце от волана. Чрез гласовите команди можете също така да извиквате почти цялото меню и индикациите на дисплея на радио или навигационната система.

Електронно усилване на гласа (без изобр.)1

То позволява водачът да бъде чуван по-добре на задните седалки. Гласовите сигнали се улавят от микрофона, усилват се и се предават чрез задните високоговорители.

1 Електронното усилване на гласа е съставна част от радиосистемата "Composition Media" и от навигационната система "Discover Media"

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип