Затваряне на менюто
Затвори

Внимание: диво!

Amarok Canyon е толкова див и мощен, колкото изглежда. Затова е идеално оборудван за почти всяко приключение. Той комбинира двигател V6-TDI с мощност 150 kW/204 к.с. с постоянно задвижване на всички колела 4MOTION, вкл. Offroad-ABS. Напред към дивата природа.

Създайте си сами представа за Amarok Canyon

Автентичен офроуд вид

Вълнуващо различен. С автентичен офроуд вид.

По поръчка приключенията с Amarok Canyon продължават с матовочерна рамка за светлини с четири фара за дълги светлини и ексклузивен лак Honey Orange Metallic. Но и серийното оборудване ще разтупти сърцата на индивидуалистите: спортбар, тръби за праговете, дръжки на вратите, средна колона и арки на калниците в матовочерно и фарове за мъгла с хромирана рамка придават на Amarok Canyon автентичен офроуд вид.

Екстри в товарното отделение

Безкомпромисен комфорт. С многобройни екстри.

Amarok Canyon Ви е подготвил много изненади. Но още отсега можете да разчитате на едно: вече няма да искате да слезете. Товарното отделение се отличава с много пространство, висок комфорт, многобройни екстри и обмислени детайли. Така например, той подкупва с ексклузивния текстил на тапицерията в титаново черно/кафяво с черни странични опори и оранжеви шевове, предпазни колани с оранжеви контури и педали от благородна стомана. Мултифункционалният волан също с оранжеви шевове, мултифункционалният централен дисплей "Premium" с 3D цветен дисплей и анимирано меню и радио системата "Composition Media" се управляват лесно. Никога не сте потегляли към приключения толкова удобно.

Турбодизел двигател с 6 цилиндъра.

Изключително впечатляващ. С 6 цилиндъра.

6 цилиндровият турбодизел двигател с мощност 150 kW и осемстепенната автоматична скоростна кутия в комбинация със задвижването на всички колела 4MOTION ще ви закара почти навсякъде. Без значение какво превозвате. Първата скорост на автоматичната скоростна кутия е оптимизирана специално за потегляне с теглич. Осма скорост намалява разхода на гориво чрез движение с ниска скорост на дълъг преход. И още нещо за пестене на гориво: серийно Amarok Canyon е оборудван с технология BlueMotion за намаляване разхода на гориво и емисии, включително със система Старт-Стоп.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип