Затваряне на менюто
Затвори

За приключение с премиум качество

Премийният модел Amarok Aventura поставя акценти - при вашето следващо приключение, но и по отношение на дизайна: акценти като спорт-бар, тръби за праговете от благородна стомана с LED входни светлини, затъмнени задни светлини и алуминиеви джанти 20 цола Ви гарантират специално излъчване. 

Създайте си сами представа за Amarok Aventura

Ексклузивен екстериор

Гъделичкане от пръв поглед

Aventura означава приключение. С Amarok Aventura нетърпеливото гъделичкане започва още от пръв поглед. Благодарение на спорт-бара в цвета на автомобила с емблема "Aventura", хромираната задна броня с интегрирано стъпало, радиаторна решетка с двойно хромирани лайстни и много други дизайнерски детайли вашето приключение ще стане още по-ексклузивно.

Комфортен интериор

Абсолютен комфорт - качете се и се насладете

В Amarok с радост ще поседим още няколко минути. Дали за да се насладим на гледката или за още една секунда да се порадваме на истинското премиум качество. Седалките са изключително комфортни, а седалката на водача и пътника до него ergoComfort може до милиметър да се регулира индивидуално за Вас.

Удоволствие от шофирането

Всеки миг един истински „Ahhhventura“ момент

Аха! Защото двигателят 190 kW/258 к.с. разгръща цялата си мощ едва на предизвикателен терен. Защото най-накрая пътуването с теглич става забавно. Или защото мултифункционалният волан се усеща толкова приятно. Amarok Aventura Ви е подготвил цял куп подобни дребни изненади.

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип