V6-3,0 л. TDI двигател

Мощен като никой друг: новите турбодизелови двигатели на Amarok с 6 цилиндъра и 3,0 л работен обем разполагат дори и при максимална експлоатация с достатъчно резерви. За още повече мощност ще се погрижи функцията Overboost, която за кратко увеличава мощността на V6 TDI двигателя със 165 кВт/224 к.с. с допълнителни 15 кВт в зависимост от пътната ситуация.

8-степенен автоматик

Новият Amarok е единственият пикап в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Първата предавка е специално оптимизирана за потегляне по наклон, а осмата предавка е предназначена за икономично шофиране по дълги отсечки на ниски обороти. Също така уникална за сегмента е възможността за комбиниране със задвижване на четирите колела 4MOTION.

BlueMotion Technology

Новият Amarok серийно е оборудван с високоефестивната и нискоемисионна BlueMotion Technology с включена Старт-стоп система на двигателя.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Amarok Пикап: премиум. Удоволствие от шофиране: максимално.